Hvad skriver jeg på lige nu?

Jeg er en produktiv forfatter, der altid har gang i flere projekter på en gang. Har kan du altid se lidt om hvad jeg skriver på lige nu. Du kan også følge mig på Instagram hvor jeg løbende fortæller om hvad der sker.

Kunst bliver aldrig færdigt, kun forladt

Leonardo Davinci

Jeg prøver at holde mig til et projekt ad gangen. Men det lykkedes sjældent. Faktisk kan jeg godt lide af tage pauser i skrivningen på et bestemt projekt, det giver ofte et nyt perspektiv når jeg vender tilbage til det. Tricket er så ikke at flyve frem og tilbage mellem det hele og komme ingen steder langsomt.

Afsluttede projekter

Når ilden kaster skygger: Min debutroman, der netop er blevet korrekturlæst en ekstra gang, inden andet oplag skal trykkes. Romanen er tilgængelig som e-bog og lydbog de fleste steder, mens enkelte hardcovers stadig kan findes i boghandlerne. En spændingsroman der tager den klassiske krimi og vender den på hovedet.

Udenfor lands lov og ret: Min anden spændingsroman der blev udgivet april 2023. Første oplag er blevet udsolgt og næste trykt. Den første i serien om Tabernes Klub. Køb den her.

Skyggespil Mini-krimi der skal udkomme som lydbog i 2023. Kim og Thomsens første sag sammen, hvor en ukrainsk mand bliver dræbt og hans tolvårige niece bortført. Er færdigskrevet og i redigeringsfasen. Efter at havde skrevet en del noveller vil jeg lave en serie af såkaldte mini-krimier, eller lommekrimier om man vil, der er en time til halvanden lang (cirka 10.000 ord, eller 50 sider) – inspireret af David Garmark, Stephan Garmark og Morten Remars serien, der blandt andet tæller Døden på havet.

Jeg skriver lige nu på følgende projekter

Menneskelige rester: Nummer to i serien om Tabernes klub. En spændingsroman der tager et twist på den klassiske jagt på en seriemorder. Flere steder i Danmark forsvinder kvinder og kun en lille del af dem findes efterladt på tilfældige steder. Kim og holdet må ud i en kamp mod uret, samtidig med at deres leder slås med psyken efter hændelserne i Nørre Snede.

Kistesøm: Mini-krimi der skal udkomme som lydbog i 2023. En mand kommer ind på Station City for at tilstå et drab, der endnu ikke er begået. Og han vil kun tale med en person, Kim Jensen. Og det er en enkel, men grusom handel Kim bliver mødt med. Et sted i Danmark er en person begravet med tolv timers ilt. Prisen for at få offerets lokation er at opklare en otte år gammel drabssag. Er cirka halvejs.

Refugium: En satirisk roman om en flok forfattere der fanges på et skriveretreat, da en af deltagerne bliver dræbt. En ide jeg længe har gået lidt til og fra, da udførslen er langt sværere den ideen. Humor og satire er svært at skrive. Især når jeg gerne vil have mange karakter der med, der hver skal repræsentere et arketypisk forfatter. Handlingen og karakterne er skitseret, de første kapitler er færdige, men bogen bliver nok først klar til forlag om et par år.

Udkant: En krimi om landbetjenten Steen, der må grueligt meget igennem da hans afløser bliver skudt og en bandekonflikt truer med at rive det fredlige landområde i stykker. Foregår i en fiktiv version af Blåhøj og Skærlund, hvor jeg selv er vokset op. Jeg er lige nu i tvivl om historien skal udvides fra en kortroman til en “rigtig” roman, eller udgives som den er.

I skyggen fra vi andre: Min podcast hvor jeg læser noveller op, skal selvfølgelig også passes. Lige nu arbejder jeg på at afslutte serien “Løb”, hvor en ung mand må stikke af fra en bande kriminelle. Når den er færdig, så afrunder jeg sæson to og holder en pause indtil sæson tre er klar.

Du er altid velkommen til at følge mig på Instagram, hvis du vil være opdateret på mit skriveri

1 kommentar til “Hvad skriver jeg på lige nu?”

  1. Pingback: De bedste serier fra 2022 - Forfatter Henrik German

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *