uden for lands lov og ret

Tabernes klub

Tabernes klub er navnet på den serie, som jeg lige nu skriver på. Tabernes klub, kaldes de, den nye afdeling i politiet der skal være rejsehold i udkantsdanmark. Et populistisk tiltag for nogle, en undskyldning for at arkivere besværlige individer for andre. En gruppe umage individer med det eneste tilfælles at ingen andre i politiet vil have dem.

Men bare fordi at politiet ikke mener at de kan bruges til noget, eller fordi at de ikke passer ind i samfundet, betyder det ikke at de ikke kan bruges til noget. Og ja, navnet er naturligvis en hyldest til min yndlingsforfatter Stephen King.

Taberne

Kim Jensen: 44. Politiefterforsker og gruppens chef. Har tidligere fået chancen som leder i politiet, men forkludrede sagen og er nu henvist til et karrieremæssigt sidespor.

Cleopatra “Cleo” Mortensen: 27. Udannet politibetjent og har tidligere været ved PET, men sendt til Rejseholdet på grund af “samarbejdsvanskeligheder”. Bander som en sømand og har ikke løjet siden hun var fem. Cleo har flere gange været med i historier på podcasten.

Malar “Leela “Venthan: 19. IT ekspert med speciale i IT kriminalitet. Er forældreløs efter moderen fra Sri Lanka begik selvmord. Blev taget ind af Forsvarets Efterretningstjeneste, da hun som 16 årig hackede deres servere.

Henrik Randolf Thomsen: 63. Oprindeligt fra Herning, men flyttede til København da hans kone Malene døde. Blev førtidspensioneret fra politiet efter en ulykke, men nu tilladt at komme tilbage til sin gamle makker, Kim. Thomsen var hovedpersonen i sæson 1 på podcasten, hvor du kan lære mere om ham.

Jannick Teisholm: 25. Udannet konsulent, men har valgt karrieren fra for at hjælpe til i politiet, i håb om at det vil kurere hans indre dæmoner.

Mohamedou Ahmadi: 28. Tidligere jægersoldat og nyligt uddannet politimand. Sendt videre fra politiet i Hvidovre, efter en klage om sexual chikane fra en mandlig kollega.

Basse: Thomsens hund af racen Fransk Mastiff der følger med dem overalt.

Nedenfor kan du se en oversigt over fremgangen med de seks romaner, der skal udgøre serien. Hovedplottet der går gennem alle seks er planlagt, sammen med de vigtigste begivenheder. Men herfra kan der ske meget i forhold til plot og udvikling i de enkelte romaner. Titlerne er alle arbejdstitler, der naturligvis kan blive ændret undervejs. Serien er tænkt som en sammenhængende serie der skal læses i rækkefølge.

Tabernes klub oversigt

 1. Udenfor lands lov og ret – Korrekturlæses lige nu ved forlaget og forventes udgivet februar 2023. Du kan læse mere om romanen her.
 2. Menneskelige rester – Har været ude ved alfa læsere – 65.000 ord, forventes færdigskrevet i 2023 og udgivet primo 2024. En kvinde forsvinder, kun en afskåret finger findes som bevis på hendes skæbne. Snart efter forsvinder endnu en kvinde og en kamp imod uret begynder. Jagten på en brutal seriedrabsmænd sender taberne ind i et lukket miljø af vrede unge mænd.
 3. Volden slutter med os – 15.000 ord. Hovedplottet er lagt. Et tragisk dødsfald sender Tabernes klub i opløsning. Og et af medlemmerne sendes ned i en spiral af vrede og hævntørst.
 4. Dem der slap væk – 11.000 ord. Hovedplottet er lagt. Julenat står et palæ i Nordsjælland i flammer. Imens er Cleos søster forsvundet i Sierra Leone.
 5. Opgør med skæbnen – 1.665 ord. Hovedplottet er lagt. Handlingen er hemmelig indtil videre.
 6. Tabere til det sidste – 1.491 ord. Hovedplottet er lagt. Handlingen er hemmelig indtil videre.

Husk at følge mig på instagram eller Facebook, så er du altid opdateret på hvad der sker 🙂

5 kommentarer til “Tabernes klub”

 1. Pingback: Forfremmelse? | Novelle – Forfatter Henrik German

 2. Pingback: Udenfor lands lov og ret - Forfatter Henrik German

 3. Pingback: Hvad skriver jeg på lige nu? - Forfatter Henrik German

 4. Pingback: BREAKING NEWS - REJSEHOLDET GENOPSTÅR - Forfatter Henrik German

 5. Pingback: Bogturne April 2023 - Uden for lands lov og ret - Forfatter Henrik German

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *