Henrik German

Bogturne April 2023 – Uden for lands lov og ret

18. April udkom min anden roman, Uden for lands lov og ret, den første i serien om Tabernes Klub. Men grundet en forsinkelse hos trykkeriet er min bogturne i det midtjyske desværre blevet udskudt en uge – en bogturne uden bøger er desværre ikke særlig smart! Til gengæld er der rig mulighed for at møde mig eller sige hej i uge 16 og 17.

18/4 klokken 18.00 er der mad og foredrag på cafeteriet i Blåhøj. Det koster 75kr at komme med. Overskuddet går til Blåhøj friskole. Jeg vil fortælle om Blåhøj og Skærlunds vigtige roller i bogen.

20/4 klokken 19.00-20.30 er jeg på Brande Bibliotek, hvor jeg fortæller om mit forfatterskab. Læs mere og tilmeld dig her https://www.ikast-brandebibliotek.dk/…/bemaerk-ny-dato…

21/4 klokken 15.30-18.30 holder jeg åben reception på Hotel Dalgas – Brande, hvor alle er velkommen til at kigge forbi til et glas

22/4 om formiddagen besøger jeg Bog & Ide Herning city i Bredgade, hvor der signeres bøger. Tidspunkt kommer snart 😊

24/4 klokken 14.30-16.00 er jeg hos Bog & Idé/Legekæden Billund, hvor jeg signerer bøger.

29/4 Klokken 11-12 er jeg hos Bog & Idé Fisketorvet, hvor jeg signerer bøger. Du kan også vinde en bog, bare ved at møde op, hvis du altså er heldig.

Jeg håber at I vil støtte op om det. Og kan I ikke nogen af de datoer, så kig i event kalenderen, hvor du kan se hvor jeg dukker op næste gang.

Husk at følge mig på Facebook eller Instagram, for at være opdateret

uden for lands lov og ret

Bogturne April 2023 – Uden for lands lov og ret

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *