Romaner

Her kan du se mine udgivede romaner 

ny udgivelse

Uden for lands lov og ret

Første bind i serien Tabernes klub. Udgives april 2023

Tabernes klub, kaldes de, den nye afdeling i politiet, der skal være rejsehold i udkantsdanmark. Et populistisk tiltag for nogle, en undskyldning for at arkivere besværlige individer for andre.
Den første sag er tilsyneladende ligetil, en kvinde har dræbt sin voldelige mand og sig selv i en blodig familietragedie. Rejseholdet møder hurtigt modstand fra politikere, ledelse og lokale kolleger, der mener, at sagen er opklaret. 
Svaret må findes i et miljø af konspirationsteoretikere og frihedsaktivister, der har meldt sig ud af samfundet. Da flere medlemmer af konspirationsmiljøet begynder at dø under mystiske omstændigheder, bliver en ulmende vrede antændt i befolkningens yderkanter.
I en kamp mod uret må efterforskerne afdække sandheden, inden mistro og splittelse bliver til voldeligt oprør.
UDEN FOR LANDS LOV OG RET ER FØRSTE BIND I SERIEN OM TABERNES KLUB. EN GRUPPE UMAGE INDIVIDER MED DET ENE TILFÆLLES, AT INGEN ANDRE I POLITIET VIL HAVE DEM.

Læserne har givet den følgende gennemsnit i anmeldelser:
Goodreads: 4 ud af 5
Saxo: 4 ud af 5
Bog og ide: 4,5 ud af 5
Mofibo: 4,1 ud af 5

Anmeldelser fra medierne:
Bogrummet.dk: 4 ud af 5
Findals Krimiside: 3 ud af 5

uden for lands lov og ret
Debut roman

Når ilden kaster skygger

Julenat ankommer politiet til et brændende palæ i Nordsjælland. En hel familie er tilsyneladende blevet udslettet i en tragisk hændelse. Men flammerne gør efterforskningen næsten umulig. 10 timer tidligere ankommer den unge mekaniker Martin til sin første julemiddag med sin nye svigerfamilie, den stenrige og magtfulde familien Birkelund. Med sig har han en stor hemmelighed. Men han er ikke den eneste…

En anderledes spændingsroman, der vender den klassiske krimi på hovedet. Hvor fokus er på forbrydelsen, ikke opklaringen. Læseren kommer med til bords, mens en akavet julemiddag langsomt udvikler sig til et blodigt mareridt.

Læserne har givet den følgende gennemsnit i anmeldelser:
Goodreads: 4,29 ud af 5
Saxo: 4 ud af 5
Bog og ide: 4 ud af 5
Mofibo: 3,6 ud af 5

Anmeldelser fra medierne:
Bogmarkedet: 4 ud af 6
Jyllands-Posten: 3 ud af 6
Knirkes Bøger: 4 ud af 5

Køb mine bøger - jeg signerer dem gratis!

Ønsker du at købe et signeret eksemplar af en eller flere af mine bøger, så sender jeg dem gerne. Skriv herunder hvilke(n) og hvor mange du ønsker, så kontakter jeg dig for betaling og forsendelse